SeaDoo Spark Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Hi great excitement

Sold my XP after blown engine decided to buy something new warreny no probs
Too my new spark for a first ride
Front display said check engine and shot down completely
Wad dead no power at all
Went back to dealership they said its a 15 A fuse .
Picked it up went back on the water again within a min check engine
Called bombardier opened a case and brought back to dealership .
This time they said its a nip on a wire around cylinder head
They asked me if I want a new harness or fix
I asked to fix summer is too short :(
Will test it back this week again
Hope will be good ...

I saw only a few guys with the same problem .

If u have any info please link

Thx
 

·
Registered
Joined
·
133 Posts
Hi great excitement

Sold my XP after blown engine decided to buy something new warreny no probs
Too my new spark for a first ride
Front display said check engine and shot down completely
Wad dead no power at all
Went back to dealership they said its a 15 A fuse .
Picked it up went back on the water again within a min check engine
Called bombardier opened a case and brought back to dealership .
This time they said its a nip on a wire around cylinder head
They asked me if I want a new harness or fix
I asked to fix summer is too short :(
Will test it back this week again
Hope will be good ...

I saw only a few guys with the same problem .

If u have any info please link

Thx
Hi Eli,

It's a known problem and the fix will work. Hope your luck improves!
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Any more info on this issue? Details of fix and precise location of wire?
My battery fuse (15A) has blown twice on me, and I have a feeling it is the same problem. I'd like to fix myself rather than hand it over to the monkeys at my local dealer..
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts

·
Registered
Joined
·
247 Posts
Hi great excitement

Sold my XP after blown engine decided to buy something new warreny no probs
Too my new spark for a first ride
Front display said check engine and shot down completely
Wad dead no power at all
Went back to dealership they said its a 15 A fuse .
Picked it up went back on the water again within a min check engine
Called bombardier opened a case and brought back to dealership .
This time they said its a nip on a wire around cylinder head
They asked me if I want a new harness or fix
I asked to fix summer is too short :(
Will test it back this week again
Hope will be good ...

I saw only a few guys with the same problem .

If u have any info please link

Thx
Pictures of electrical Issue I had. Everyone should work to prevent this.

Read and look at pictures and you can do the fix without taking the top off!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top